Frizerski i kozmetički saloni posluju uobičajeno

Posao u frizerskim i kozmetičkim salonima protiče nesmetano, bez obzira na trenutnu epidemiološku situaciju, odnosno obim posla isti je kao i prethodne godine u ovo vreme, kažu zaposleni u salonima lepote.

Velike gužve posle pauze u radu od mesec i po dana po ukidanju vanrednog stanja, u frizerskim salonima zamenio je prosečan broj mušterija za ovo vreme u godini. Na dnevnom nivou bude oko 10 korisnika usluga salona lepote, a uz poštovanje mera u cilju sprečavanja virusa covid 19, od 27.aprila frizerski saloni posluju u neizmenjenim uslovima. Broj mušterija, isti je kao i prethodne godine u ovo vreme, kažu frizeri.

Kao i frizerski saloni i kozmetički saloni takođe rade u običajenom obimu, odnosno nije došlo do smanjenja posla, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju. U pojedinim segmentima, kada je u pitanju nega lica i tela, došlo je čak i do povećanja broja tretmana. Redovna dezinfekcija prostora vrši se svakodnevno, te se poštuju sve propisane mere.

Neke od propisanih mera su i Nošenje zaštitne maske i rukavica, a to je obavezno prilikom rada, a sva oprema i sredstva za rad, kao i radne površine moraju biti dezinfikovani nakon svake upotrebe.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime