Dve medalje za subotički „Top Fighter“

U Beogradu, sportskoj hali Ranko Žeravica, 01.-02. aprila održano je međnarodno takmičenje Evropski kup „Serbia Open“. Učestvovalo je 106 klubova iz 16 zemalja sa oko 550 takmičara koji su se nadmetali u tri tatami i tri ringovne discipline. Subotički klub „Top Fighter“ učestvovao je sa dva starija juniora u ringovnim disciplinama, Milicom Despotović do 52 kg u disciplini full contact i Lončar Nikolom do 75 kg u lou kick disciplini.


Ovo je prvo medunarodno takmicenju u kik boksu na kojem klub učestvuje, otkad je pre 5 god vođenje kluba preuzeo Alen Heralić. Zadovoljan sam ostvarenim rezultatima.Osvajač bronze Nikola Lončar je u polufinalu izgubio na poene od takmicara iz BiH, Loncar je tek u 3. Rundi silovito krenuo na protivnika, ali to nije bilo dovoljno da stigne bodovnu prednost koju je stekao protivnik u prve dve runde.
Uglavnom veliko iskustvo i da se poradi na greškama pred prvenstvo drzave.
Dok je Milica Despotović u finalu od samog starta nabila tempo protivnici iz Mađarske koja je bila dva puta u nokdaunu tokom borbe, što je rezultiralo ubedljivom pobedom na poene 3:0 i osvajanjem zlatne medalje i pehara.