Bokseri „Spartaka“ dominiraju u Regionalnoj ligi Vojvodine

Podmlađena ekipa Boks kluba „Spartak“ nastavila je da niže dobre rezultate u okviru Regionalne lige u olimpijskom boksu za sve uzrasne kategorije.

U poslednjem, trećem po redu, kolu ovog nadmetanja svih pet takmičara iz Subotice bilo je na visini zadatka, a najviše se istakao Srećko Muratović, koji je dominirao u konkurenciji seniora.

Kako ovogodišnja takmičarska sezona sve više odmiče, bokseri „Spartaka“ ulaze u sve bolju formu, što se i vidi po broju osvojenih odličja.

Svaka nova medalja sa jedne strane godi, a sa druge strane obavezuje na još veća dostignuća, koja predstavljaju snažan podsticaj, pogotovo za takmičare mlađih uzrasnih kategorija.

Pošto glavni strateg Boks kluba „Spartak“ Tomislav Antelj ima brojne obaveze sa bokserskom reprezentacijom Srbije, najveći deo njegovog posla sa takmičarima iz Subotice preuzeo je ambiciozni trener Denis Memetović, koji se svojski trudi da sve svoje dosadašnje stečeno znanje prenese na mlađe naraštaje, koji treba da povrate staru slavu Boks kluba „Spartak“.