Aksa donirala igračke u vrednosti od 150 hiljada dinara

U susret Uskršnjim praznicima, kompanija Aksa donirala je Domu za decu „Kolevka“ u Subotici igračke u vrednosti od preko 150.000 dinara. Uskrs je vreme za decu, zato je Aksa želela da im praznične dane učini radosnijim i ulepša atmosferu obeleženu epidemijom virusa COVID-19, poručuju iz ove kompanije. Donirane su igračke za mališane namenjene različitim uzrastima. Potrudili su se da obezbede igračke koje će potpomoći odrastanje, probuditi njihovu kreativnost i pre svega ulepšati njihov svakodnevni boravak u ovoj ustanovi.

Uskršnji praznici su vreme za decu i to ne treba da se promeni bez obzira na situaciju u zemlji i svetu. Kompanija Aksa će i u narednom periodu nastaviti da radi na kontinuiranoj podršci porodicama, kao i da podržava aktivnosti za decu kojima je pomoć najpotrebnija, kako bi se podstakao njihov rast i razvoj. Na ovaj način Aksa pokazuje zahvalnost zajednici u kojoj posluje i poziva i druge kompanije da slično postupaju jer je briga o najmlađima naš kako lični tako i profesionalni prioritet,“ poručila je Ivana Cvejić, Direktor Marketinga u Aksi.

Donacija u vidu igračaka ukupne vrednosti 2,2 miliona dinara će biti donirana ustanovama širom Srbije. Igračke će pre praznika biti isporučene sledećim ustanovama: Dom za decu i omladinu „Jefimija“ Kruševac, ,,Zračak“ iz Čačka, Kragujevac prihvatilište za decu i mlade, Dnevni centar „Alternativa“, za decu i mlade sa invaliditetom u Zrenjaninu, a nakon završetka vanrednog stanja i ustanovama u Beogradu, Pančevu, Užicu, Šapcu, Novom Pazaru, Smederevu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Kompanija Aksa je uručila je donaciju i porodilištima Kliničkog centra Srbije i Narodni front još 2,6 miliona dinara u proizvodima namenjenim bebama, mamama i samoj ustanovi. Ovom donacijom kompanija podržava zajednicu i tokom ovog naročito teškog perioda, nastojeći da pomogne roditeljima i deci

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime