Denis Šefik posetio Suboticu

Uvek kada ima slobodnog vremena, nekadašnji proslavljeni golman vaterpolo reprezentacije naše zemlje Denis Šefik rado dolazi u Suboticu.

Ovog proslavljenog sportistu, koji je nedavno imenovan na funkciju sportskog direktora Vaterpolo kluba „Partizan“, prošle nedelje, sreli smo na Gradskom stadionu, gde je, sa tribina, posmatrao prvenstvenu utakmicu Superlige Srbije između fudbalera „Spartaka“ i beogradskih „crno-belih“.

Tu ekskluzivnu priliku iskoristili smo da sa Denisom Šefikom porazgovaramo o tome sa kakvim ambicijama je prihvatio novi, ni malo lak, sportski izazov.

Pošto je najveći deo svog života Denis Šefik posvetio vaterpolu, i po okončanju aktivne igračke karijere, pomno prati zbivanja u ovom jednom od najtrofejnijih domaćih sportova.

Pored trenutno, izuzetno teške, situacije, koja je zadesila Vaterpolo klub „Partizan“, Šefik je dobro upoznat i sa zbivanjima u dva subotička vaterpolo kluba.

Završavajući razgovor sa nama, Denis Šefik je izrazio želju da u Suboticu, uskoro, dovede i vaterpoliste „Partizana“, koji bi, na veliko zadovoljstvo ljubitelja ovog sporta, na krajnjem severu Bačke odigrali prijateljsku utakmicu sa ovdašnjim mladim „delfinima“, koji takvu priliku potajno priželjkuju već duže vreme.