Stonoteniseri „Spartaka“ najuspešniji su stonoteniski klub u zemlji

Predstavnici Stonoteniskog kluba „Spartak“ u svim uzrasnim kategorijama ostvarili su izuzetno zapažene rezultate u ovogodišnjoj takmičarskoj sezoni kako u pojedinačnoj, tako i u ekipnoj konkurenciji.

Ti uspesi još više dobijaju na značaju ako se zna da su Subotičani jedini stonoteniski klub u zemlji, koji se, najvećim delom, oslanja na igraće iz sopstvenog pogona.

Ove godine stonoteniseri „Spartaka“ mogu se pohvaliti da su osvojili 17 medalja na Prvenstvu Vojvodine, a na seniorskom državnom šampionatu subotički par Stefan Kostadinović – Bence Bognar okitio se zlatnim odličjem. U Super ligi Srbije prva ekipa „Spartaka“ plasirala se u plej-of, dok se drugi tim Subotičana uspešno takmiči u okviru Vojvođanske lige.

Sadašnja uprava Stonoteniskog kluba „Spartak“ ima velike ambicije, koje želi da ostvari uz podršku lokalne samouprave i uz pomoć sponzora, a jedan od prioritetnih ciljeva, i ove godine, biće organizovanje besplatne letnje škole za početnike, u koju su dobro došli svi Subotičani mlađeg uzrasta.