nedelja , 12 jul 2020
Naslovna / Servisne informacije / Zbog praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će usluge pružati kroz dežurstva

Zbog praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će usluge pružati kroz dežurstva

Zbog praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će usluge pružati kroz dežurstva.

Nijedna gradska i vangradska ambulanta Doma zdravlja neće raditi 1. i 2. januara, osim ambulante Ogranak IV na Karađorđevom putu 55, u periodu od 7 do 20 časova. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć 24 sata, a zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao u gradu.
Služba za zdravstvenu zaštitu dece organizovaće dežurstvo 1. i 2. januara u Dečijem dispanzeru, od 8 do 24 časa. Nakon toga, dežuraće Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice.
Stomatološka služba organizovaće dežurstvo 1. i 2. januara u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova.
Ogranak 1 Apoteke Subotica dežuraće do 3. januara, do 7.30 časova.
Za vreme praznika, 1. i 2. januara, autobusi “Subotica-transa” će saobraćati po redu vožnje za nedelju, dok će linija Subotica-Segedin saobraćati 2. januara, s vremenom polaska 6.30 časova iz Subotice, odnosno 12.30 časova iz Segedina.
Do 2. januara, upravne kancelarije JKP „Stadion“ neće raditi, kao ni Sportski tereni u Prvomajskoj, Stonoteniska sala, Gradsko strelište i Gradski stadion. Gradsko klizalište će 1. januara biti zatvoreno, dok će 2. januara raditi redovno. Sportsko-rekreativni centar Prozivka će 1. januara biti zatvoren, dok će 2. januara raditi redovno. Hala sportova 1. januara neće raditi, dok će 2. januara raditi redovno. Bazen u Dudovoj šumi neće raditi samo 1. januara.
JKP „Parking“ 1. i 2. januara parkiranje neće naplaćivati.
JKP „Pogrebno“ će 1. januara pružati pogrebne usluge od 9 do 12 časova, dok će 2. januara pružati komunalne i pogrebne usluge od 8 do 14 časova. Sahrana neće biti 1. januara.
Pošte na graničnim prelazima biće dežurne 1. januara 24 časa, dok će 2. januara osim njih, raditi i pošta u objektu Mega Rodića, od 8 do 20:30 časova.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Isključenja struje za 10.7.

Zbog radova na elektroenergetskim objektima pojedine ulice u gradu i Gornjem Tavankutu sutra će biti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *