utorak , 31 mart 2020
Naslovna / Društvo / „Vila Milord Resort“ dobitnik priznanja „Kapija uspeha“

„Vila Milord Resort“ dobitnik priznanja „Kapija uspeha“

Garni hotel „Vila Milord Resort“ sa Palića dobitnik je priznanja „Kapija uspeha“, koje Privredna komora Vojvodine dodeljuje najboljima za dostignuti kvalitet usluga u ugostiteljstvu i turizmu.
Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević juče je uručio tradicionalno godišnje priznanje „Kapija uspeha“, kao najviše priznanje za kvalitet usluga. Pored „Vile Milord priznanje je dodeljeno i „Ateljeu vina Šapat“, vinariji „Vinum“, „Mokrin House coworking &coliving prostor-u“ , restoran „Cubo“ iz Novog Sada, restoranu „Zak“, kao i „Čardi kod Braše“.
Prestižno priznanje „Kapija uspeha“ dodeljuje se već 26 godina i to za dostignuti kvalitet usluga, na osnovu kriterijuma kao što su: kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljaju multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti. Pored priznanja „Kapija uspeha“, PKV je dodelila i Plakete za kvalitet usluga drugoplasiranim kandidatima.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Nove mere Vlade Srbije: Zabrana kretanja vikendom od 15h do 5h, nema šetnje kućnih ljubimaca između 20 i 21h

Svim građanima R. Srbije, kao i strancima sa boravišnom dozvolom, koji su u zemlju ušli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *