ponedeljak , 10 avgust 2020
Naslovna / Sport / Rvački klub „Aleksandrovo“ proslavio je 25. rođendan

Rvački klub „Aleksandrovo“ proslavio je 25. rođendan

Rvački klub „Aleksandrovo“ proslavio je 25. rođendan

Povodom dve i po decenije postojanja i uspešnog rada, u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Sveti Sava“, održan je rođendanski turnir Rvačkog kluba „Aleksandrovo“.

To takmičenje poslužilo je kao lepa prilika da se na svečani način obeleži i 45. godišnjica trenerskog rada Radeta Grabovca, koju su, svojim prisustvom, uveličali njegovi dugogodišnji sportski saradnici i prijatelji.

U proteklih četvrt veka kroz Rvački klub „Aleksandrovo“ prodefilovao je veliki broj talentovanih „klasičara“, od kojih su mnogi kasnije izgradili blistave sportske karijere, a i danas u ovom rasadniku talenata trenira impozantan broj mališana, koji se tek upoznaju sa osnovnim elementima i tehnikama najtrofejnijeg domaćeg borilačkog sporta.

Pošto je bavljenje sportom najbolja preporuka za zdrav način života, vrata Rvačkog kluba „Aleksandrovo“ širom su otvorena za sve zainteresovane mališane, ali i za pripadnice lepšeg i nežnijeg pola, koje, u poslednje vreme, iskazuju sve veće interesovanje za borilačke sportove, pa tako i za rvanje.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

U toku današnjeg dana biće završeno Ekipno prvenstvo Srbije u tenisu

U toku današnjeg dana biće završeno Ekipno prvenstvo Srbije u tenisu za seniorke i seniore.Muška …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *