četvrtak , 20 februar 2020
Naslovna / Društvo / Renovirane prostorije Narodne kuhinje u Bajmoku

Renovirane prostorije Narodne kuhinje u Bajmoku

Zajedničkim ulaganjima Crvenog krsta i Gerontološkog centra uz podršku Grada renovirane su prostorije Punkta Narodne kuhinje u Bajmoku.
Po broju korisnika ovaj punkt je najveći, navode iz Crvenog krsta.
Primopredaja prostorija za korišćenje Crvenom krstu, za Narodnu kuhinju u Bajmoku, potvrda je uspešne saradnje. Iz Gerontološkog centra poručuju da je velika čast biti u mogućnosti da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna.
Upotreba ustupljenog objekta od velikog je značaja za meštane Bajmoka, zajedničkim ulaganjima prostorije su opremljene za podelu hrane uz maksimalne sanitarne i tehničke uslove. Punkt Narodne kuhinje u Bajmoku je po broju korisnika najveći.
Grad je iz budžeta za tekuću godinu, izdvojio 31,2 miliona dinara za Narodnu kuhinju. Pored izdvojenih sredstava za najugroženije, iz Gradskog veća poručuju da će biti izdvojena sredstva i za pakete hrane i higijene.
U sklopu dugogodišnje i uspešne saradnje, Crveni krst upotrebljava prostorije Gerontološkog centra i u MZ Centar II. Iz tih prostorija snabdevaju se korisnici Narodne kuhinje iz mesnih zajednica Centar I, II ,III kao i Dudova šuma.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Čvarkijada 2020“

Festival domaćih čvaraka „Čvarkijada 2020“ održaće se 29.februara u MZ „Peščara“. Ovo je 4. po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *