subota , 25 maj 2019
Naslovna / Društvo / Rekonstrukcija Muškog mola na Paliću

Rekonstrukcija Muškog mola na Paliću

Radovi u okviru druge faze rekonstrukcije Mola na Muškom štrandu na Paliću su pri kraju i oni će biti završeni u roku, odnosno do 24. oktobra, poručio je direktor preduzeća Park Palić, Nebojša Daraboš. On je najavio da će naredne godine biti nastavljeni radovi na rekonstrukciji Mola.

U okviru druge faze rekonstrukcijom je obuhvaćeno 750 kvadrata, a zajedno sa prvom fazom to iznosi oko 1400 kvadrata, što je otprilike polovina Mola, naveo je direktor preduzeća Park Palić, Nebojša Daraboš.

Druga faza radova započela je pre oko mesec dana, a rekonstrukcija ovog dela Mola biće završena do 24. oktobra. Iz Park Palića najavljuju da će naredne godine biti nastavljeni radovi, te očekuju da će do početka jula kompletan Mol biti rekonstruisan. Jedan od simbola Palića po završetku radova zasijaće u novom svetlu, a građani će moći da se šetaju po novim, bezbednim daskama.

Vrednost druge faze rekonstrukcije je 5,8 miliona dinara, a sredstva je obezbedilo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u sklopu redovnog finansiranja preduzeća Park Palić.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Info blok 23.05.2019.

Info blok 23.05.2019.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *