utorak , 31 mart 2020
Naslovna / Servisne informacije / Radno vreme tokom praznika

Radno vreme tokom praznika

Tokom praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će pružati usluge kroz dežurstva.

Prvog i drugog januara nijedna ambulanta u gradu i prigradskim naseljima neće raditi, pa će dežurstvo biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć 24 sata. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao u gradu. Služba za zdravstvenu zaštitu dece organizovaće dežurstvo 01., 02. januara u Dečijem dispanzeru (ul.Đure Đakovića) u vremenu od 8.00 do 24.00 časova. Nakon toga dežuraće Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice Subotica. Stomatološka služba organizovaće dežurstvo 01., 02. januara u “Zubnoj poliklinici“ (ul.Trg žrtava fašizma) u vremenu od 7.00 do 13.00 časova.

Apoteka u prizemlju Gradske kuće će do 3. januara dežurati 24 časa, dok će 2. januara biti dežurne i apoteke na Paliću, u Čantaviru i Bajmoku, u periodu od 8 do 13 časova.

Pijace pod upravom JKP „Subotičke pijace“ radiće po uobičajenom radnom vremenu 31. decembra, dok će 1. januara biti zatvorene. Naredni dan, 2. januara, radiće od 6 do 13 časova.

Svi maloprodajni objekti „Trgoprometa“ u nedelju, 31. decembra, radiće do 18 časova, dok će 1. januara biti zatvorene. Narednog dana, 2. januara, radno vreme će biti od 8 do 20 časova. „Maxi“ prodavnice će 31. decembra raditi do 18 časova, 1. januara će biti zatvorene, a od utorka, 2. januara, radiće uobičajeno.

U ponedeljak 1. januara radice poste na granicnim prelazima od 0 do 24 časa, kao i drugog januara. Drugog januara radice i pošta u Supermarketu „Mega Rodic“ od 8 do 20.30 časova, kao i pošta u objektu „Univerxporta“ na Bajskom putu od 8 do 19 časova.

JKP „Čistoća i zelenilo“ 1. i 2. januara, neće iznositi smeće na terenima, odnosno mesnim zajednicama koje su tih dana na rasporedu.

31. decembra autobusi JP „Subotica-trans“ će saobraćati do 21:15. Poslednji polasci na gradskim linijama će saobraćati na sledeći način:

  • Linija 1a: polazak sa Kelebije opština u 21 čas saobraćaće do Novog naselja. Polazak sa Novog naselja u 21 čas saobraćaće do Kelebije opštine.

  • Linija 3: polazak sa Makove Sedmice u 21 čas saobraćaće do Bajskog puta. Polazak sa Bajskog puta u 20:40 saobraćaće do Makove Sedmice.

  • Linija 6: polazak sa Vikend naselja u 21:15 saobraćaće do Malog Bajmoka. Polazak iz Malog Bajmoka u 21:15 saobraćaće do Vikend naselja.

  • Linija 16: poslednji polazak iz Aleksandrova za Teslino naselje biće u 21:05, dok će poslednji polazak iz Teslinog naselja biti takođe u 21:05.

 • 31. decembra neće biti polazaka u prigradskom saobraćaju posle 21 čas.

 • 1. i 2. januara autobusi JP „Subotica-trans“ će saobraćati po redu vožnje za nedelju.

 • 2. januara će, pored redovne linije Feketić-Subotica-Segedin, saobraćati i linija Subotica-Segedin sa vremenima polazaka 6:30 iz Subotice odnosno 12:30 iz Segedina.

Upravne kancelarije JKP „Stadion“ neće raditi 1. i 2. januara. Tim danim neće raditi ni Gradski stadion, sportski tereni u Prvomajskoj i Stonoteniska sala. Hala sportova će biti zatvorena 31. decembra i 1. januara, a bazen „Dudova šuma“ neće raditi samo 1. januara.

JKP „Pogrebno“ za vreme novogodišnjih praznika, 31. decembra, kao i 1. januara neće pružati komunalne usluge, niti će održavati sahrane.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Zatvaranje ulica na Paliću zbog izgradnje kanalizacije

Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže pojedine ulice na Paliću od sutra će biti zatvorene …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *