utorak , 14 jul 2020
Naslovna / Politika / Predrag Bobić- novi direktor JKP „Subotička Toplana“

Predrag Bobić- novi direktor JKP „Subotička Toplana“

Diplomirani ekonomista, Predrag Bobić je novi direktor JKP “Subotička Toplana”, odlučeno je na 22. sednici Skupštine grada. Bobić je u ovom preduzeću do sada obavljao funkciju izvršnog direktora.
Upravljanje JKP “Subotička toplana” u naredne četiri godine je povereno Predragu Bobiću, dosadašnjem izvršnom direktoru. Bobić je istakao da će ovo preduzeće raditi domaćinski i zahvalio se dosadašnjem direktoru, Dervi Ahmetoviću na svemu što je tokom mandata uradio za „Toplanu“.
Izbor direktora “Toplane” izazvao je oštru raspravu među odbornicima Skupštine grada. Članovi Pokreta građanske Subotice za govornicom su vladajućoj većini postavili pitanje: Zbog čega se smenjuje direktor za kog se tvrdi da dobro obavlja posao?
Da je bivši direktor “Toplane”, Dervo Ahmetović dobro obavljao posao potvrdio je i gradonačelnik, Bogdan Laban koji je dodao da na mladima svet ostaje, te da je neophodno mladim i perspektivnim ljudima pružiti šansu. Dosadašnji direktor “Toplane” ostaje u menadžmentu preduzeća, a na konkurs za izbor direktora prijavila su se tri kandidata.
U Velikoj većnici ostala su četiri upražnjena mesta zbog toga što odbornici Demokratske stranke bojkotuju rad lokalnog parlamenta i tako će biti sve dok se, kako navode, ne obezbede uslovi za fer izbore. Odbornici su na današnjoj sednici, između ostalog, usvojili Odluku o taksi prevozu, kao i novu Odluku o mesnim zajednicama.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

SVM: Nismo vodili kampanju u Južnoj Srbiji

Savez vojvođanskih Mađara izbornu kampanju vodio je isključivo u Vojvodini i u Beogradu, saopšteno je …

Jedan komentar

  1. Mozda ce novi direktor bolje raditi i sniziti cenu grejanja kaooni u Novo Sadu.Ako bude boljitka u poslu neka mu je sa srecom, Svi se oni hvale dok ne sednu u fotelju a posle bude drugscije, Volela bi da ovo bude zaista struka i dobar izbor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *