utorak , 22 oktobar 2019
Naslovna / Društvo / Predavanje u Poslovnom inkubatoru

Predavanje u Poslovnom inkubatoru

Preduzetništvo je blagoslov koji vam omogućava da sami donosite odluke i organizujete svoj život kako vama odgovara, poruka je predvanja koje je poslovni konsultant, Indira Popadić održala u Poslovnom inkubatoru. Popadić je, kao preduzetnica sa višedecenijskim iskustvom, govorila o ženama u biznisu, kao i o kreiranju strategije razvoja, a davala je i savete za uspešno poslovanje.
Tatjana Vignjević iz Bajmoka, majka je troje dece i domaćica koja se bavi pravljenjem kolača, ali i jogom i pilatesom. Na predavanje je došla kako bi naučila nešto novo o preduzetništvu, što bi joj koristilo ukoliko se odluči za pokretanje sopstvenog biznisa.
Preduzetništvo je blagoslov zato što nam omogućava da sami donosimo odluke i organizujemo život onako kako nama odgovara, poručila je poslovni konsultant, Indira Popadić. Popadić je rekla da iako situacija u preduzetništvu nije idealna,svi koji imaju neku ideju treba da budu hrabri i realizuju je.
U Poslovnom inkubatoru naredne srede, od 10h, biće održano predavanje na temu “Odbijanje kao podsticaj”, a predavanje će držati Bojan Božović. Za dve nedelje, 3. aprila na temu “Internet, marketing i društvene mreže” predavanje će održati Dimitrije Ostojić.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Miholjsko leto prija Subotičanima

U ambulante Doma zdravlja naši sugrađani ne javljaju se zbog tegoba izazvanih relativno visokim temperaturama …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *