nedelja , 21 jul 2019
Naslovna / Društvo / Otvoren „Lidl“ i u Subotici

Otvoren „Lidl“ i u Subotici

Presecanjem vrpce, tačno u osam sati, otvorena je „Lidl“ prodavnica u našem gradu. Maloprodajni „Lidl” objekat nalazi se na uglu Segedinskog puta i Pap Pala, a u prodavnici je zaposleno oko 40 ljudi.

Ako je suditi po redovima koji su jutros  formirani ispred objekta, među građanima Subotice vladala je velika euforija zbog otvaranja „Lidl“ prodavnice u našem gradu. Da su cene veoma pristupačne potvrdili su nam sugrađani koji su među prvima pazarili u ovoj prodavnici, a piletina po ceni od 119,99 dinara po kilogramu i banane po ceni od 59,99 dinara našli su se u gotovo svakoj korpi.

„Lidl“ prodavnica otvorena je tačno u osam, a vrpcu su presekli gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predstavnici kompanije. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo zbog toga što je „Lidl“ konačno stigao u grad čime su otvorena nova radna mesta, a Subotica je dobila velelepno mesto za kupovinu.

Lidl kupcima nudi pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cena i kvaliteta, te ponudom jedinstvenih „Lidl“ brendova, navode iz kompanije.

Cene u prodavnici istaknute su iznad proizvoda. Osim u Subotici, „Lidl“ je danas otvorio vrata potrošačima u još 11 gradova, a ukupno je otvoreno 16 prodavnica širom Srbije.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Info blok 18.07.2019.

Info blok 18.07.2019.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *