petak , 29 maj 2020
Naslovna / Zdravstvo / Opšta bolnica akreditovana na period od sedam godina

Opšta bolnica akreditovana na period od sedam godina

U periodu od 13-17. maja 2019. godine, Komisija od četiri člana spoljašnjeg ocenjivačkog Tima AZUS-a obavila je ocenjivanje kvaliteta rada naše ustanove, prema kriterijumima i standardima za ustanove sekundarnog nivoa zdravstvene zaštite. Komisija Tima AZUSA u postupku reakreditacije ocenjivala je rad zdravstvene ustanove kroz 15 oblasti.
Poseta spoljašnjih ocenjivača Opštoj bolnici u Subotici protekla je u atmosferi otvorenosti i široke saradnje sa rukovodstvom, koordinatorom za akreditaciju i članovima timova za samoocenjivanje kao i sa svim zaposlenima u ustanovi.
U okviru procesa reakreditacije organizovane su “Fokus grupe” sa pacijentima, zaposlenim u ustanovi, kao i partnerima Opšte bolnice Subotica, gde su tokom razgovora učesnici mogli da iznesu svoje utiske i mišljenje o radu bolnice. Za sve zaposlene ovo je bilo vrlo prijatno iskustvo, ali i veliki izazov da radimo još bolje i kvalitetnije, na zadovoljstvo naših pacijenata. Opšti utisak je da ustanova sledi kontinuitet akreditacionog procesa i unapređenja kvaliteta rada i bezbednosti pacijenata.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Nedelja zdravlja usta i zuba

Više od dve trećine dece školskog uzrasta ima naviku svakodnevnog pranja zuba češće od jednom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *