četvrtak , 24 septembar 2020
Naslovna / Društvo / Od sledećeg meseca prevoz za radnike uz potvrdu poslodavca i prikaz radničke mesečne karte

Od sledećeg meseca prevoz za radnike uz potvrdu poslodavca i prikaz radničke mesečne karte

Od 1. aprila, poseban oblik gradskog i prigradskog prevoza putnika biće moguć samo uz  prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca, saopšteno je iz JP „Subotica-trans“. U cilju produženja radničkih mesečnih karata poslodavac je u obavezi da se organizuje i da na memorandumu firme  dostavi spisak svojih zaposlenih sa ličnim podacima i relacijom prevoza. U cilju izrade radničkih mesečnih karata za putnike koji nisu bili korisnici javnog prevoza potrebno je dostaviti i fotografiju za izradu mesečne karte (trošak izdavanja  izdavanja elektronske kartice je jednokratan i iznosi 400 dinara). Kompletnu dokumentaciju poslodavac treba da dostavi na Autobusku stanicu Subotica  elektronskim putem na mejl: stanica@sutrans.rs ili preko kurira u periodu od 6 do 13h. Nakon izrade karata dovoljno je da poslodavac pošalje  ovlašćeno lice koje će preuzeti mesečne karte za sve zaposlene. Sva plaćanja se vrše elektronskim putem. Iz JP „Subotica-trans“ podsećaju da je prevoz dozvoljen isključivo zaposlenima kojima poslodavac nije u mogućnosti da organizuje rad od kuće i čiji je dolazak na mesto rada neophodan.  Zaposleni u Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Kolevci i Gerontološkom centru koji koriste uslugu prevoza dovoljno je da vozaču prikažu licencu odnosno potvrdu poslodavca prilikom ulaska u autobus.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Održana radionica „Arheologija na dlanu“

U okviru programa međunarodne manifestacije „Dani evropske baštine“, u Gimnaziji „Svetozar Marković“ održana je radionica …

Jedan komentar

  1. Molim Vas kako treba da izgleda i koje podatke treba da sadrzi potvrda poslodavca za korišćenje gradskog prevoza za radnike koji imaju mesečnu kartu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *