nedelja , 25 jun 2017
Naslovna / Sport / Obavljena prva prozivka fudbalera Spartaka

Obavljena prva prozivka fudbalera Spartaka

Aleksandar Veselinović, novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Spartak, juče, je, na Gradskom stadionu, obavio prvu prozivku igrača, sa kojom su, nakon troiponedeljne pauze,  i zvanično, počele pripreme plavih golubova za novu prvenstvenu sezonu u Super ligi, koja će startovati 22. jula.

Prisutne igrače, članove stručnog štaba i predstavnike medija, u ime subotičkog superligaša, pozdravio je predsednik Kluba, Dragan Simović, koji je istakao da je zadovoljan plasmanom, koji su mladi fudbaleri Spartaka ostvarili u prošloj sezoni.

Na prvoj prozivci, pored trojice golmana, okupilo se još  34 igrača, od kojih su, čak, osamanest iz sopstvenog omladinskog  pogona.
Prema rečima sportskog direktora, Ljubiše Dunđerskog, Marku Anđiću istekao je ugovor sa Spartakom, a crnogorski A reprezentativac Vladimir Jovović vratio se u svoj matični klub, beogradsku Crvenu zvezd, dok je ugovor o pozajmici istekao i Aljažu Kreflu, fudbaleru ljubljanske Olimpije.

 

Od ponedeljka, pripremama će se priključiti i standardni prvotimac  Nemanja Glavčić, koji je dobio kraći odmor zbog nastupa u reprezentaciji Srbije do dvadeset godina starosti, a novom šefu struke u radu će pomagati pomoćni treneri: Vladimir Gaćinović i Savo Pavićevi, kao i novi trener golmana Srđan Žakula.

Kompletan plan i program priprema fudbalera Spartaka za novu prvenstvenu sezonu u Super ligi obrazložio je Aleksandar Veselinović, koji je rekao da će plavi golubovi, od 26. juna do 9. jula, boraviti na Zlartiboru,a da će preostali deo priprema sprovesti na Gradskom stadionu.

 

 

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Predstojećeg vikenda, u Hali sportova, održava se 12. Memorijalni rvački turnir Refik Memišević-Brale

Tradicionalni, 12. po redu, Memorijalni turnir Refik Memišević-Brale u rvanju grčko-rimskim stilom održaće se predstojećeg …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *