subota , 16 novembar 2019
Naslovna / Sport / Nakon sedam kola, šahisti „Spartaka“ zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli Prve lige Srbije

Nakon sedam kola, šahisti „Spartaka“ zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli Prve lige Srbije

U Subotici se, od 22. avgusta do 1. septembra, održava Prva liga Srbije u šahu u obe konkurencije, a partije se svakodnevno igraju u hotelu „Patria“, od 15 časova i 30 minuta.

Na ovom takmičenju učestvuje dvanaest ženskih i isto toliko muških ekipa. Tokom jučerašnjeg dana odigrano je sedmo, od ukupno 11, kola, a šahisti „Spartaka“, sa 13 osvojenih bodova, trenutno, zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli, na kojoj vodi beogradska „Itaka“, koja ima pet bodova više. Na drugom mestu nalazi se ekipa „Vladimirovaca“ sa 16 bodova, dok je treći „Sloven“ iz Rume sa dva boda manje.

Nakon sedam odigranih kola, u konkurenciji šahistkinja na tabeli Prve lige Srbije izdvojila se ekipa „Jelica PEP“ iz Goračića, koja ima 18 bodova. Iza nje nalaze se beogradski „BAS“ sa 16 i „Rad“ sa 15 bodova, dok je četvrti niški „DSK Osnovac“, koji ima bod manje.

Partije poslednjeg kola odigraće se u nedelju, a početak je zakazan za 13 sati i 30 minuta, dok će se zatvaranje šampionata i svečano proglašenje pobednika obaviti negde oko 17 časova i 30 minuta.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Ženska A futsal reprezentacija Srbije u sklopu mini priprema odigrava dvomeč sa selekcijom Mađarske

Ženska A futsal reprezentacija Srbije boravi u našem gradu gde će u sklopu mini priprema …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *