nedelja , 20 oktobar 2019
Naslovna / Društvo / Krajem meseca počinje novi ciklus kurseva na Otvorenom univerzitetu

Krajem meseca počinje novi ciklus kurseva na Otvorenom univerzitetu

Na Otvorenom univerzitetu krajem meseca će početi novi ciklus kurseva, a presek prijava biće napravljen sredinom meseca. Kako navode i ovoga puta najveće interesovanje vlada za jezike i to za mađarski i nemački, kao i za kurseve koji se realizuju u okviru škole lepote.
Centar za obrazovanje Otvorenog univerziteta i ove godine nudi širok spektar obrazovnih sadržaja koji su podeljeni u četiri kategorije.
Sa Otvorenog univerziteta podsećaju da se na kurseve građani mogu prijaviti tokom cele godine, a sredinom ovog meseca biće napravljen presek, te će se formirati grupe tamo gde postoji dovoljan broj prijavljenih, a kursevi će početi krajem meseca. Kako kažu zainteresovanih ima dovoljno.
Kursevi na Otvorenom univerzitetu traju od 3 do 6 meseci. Sve informacije mogu se dobiti putem telefona 554-600, lično na info pultu Otvorenog univerziteta radnim danima od 8 do 19h ili na sajtu www.openusubotica.rs.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Mirović obišao radove na rekonstrukciji dva objekta Gerontološkog centra

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, pokrajinski sekretar Predrag Vuletić i direktor Kancelarije za upravljanje javnim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *