četvrtak , 13 decembar 2018
Naslovna / Ekonomija / Dve nove digitalne usluge za mala i srednja preduzeća

Dve nove digitalne usluge za mala i srednja preduzeća

U Privrednoj komori Srbije predstavljene su dve nove digitalne usluge za mala i srednja preduzeća, i buduće preduzetnike – platforma na kojoj se na jednom mestu nalazi sve o upravljanju projektima www.euprojekti.pks.rs i platforma za početnike u poslovanju omladinskopreduzetnistvo.pks.rs gde budući preduzetnici, kao i oni koji već imaju svoju firmu, mogu naći ključne informacije za počinjanje i vođenje posla.
Kako je saopšteno iz PKS-a, onlajn platforma o projektima obezbeđuje na jednom mestu informacije o upravljanju projektima, počev od idejnog rešenja, preko pronalaženja fondova i apliciranja, do vođenja projekta i podnošenja završnog izveštaja. Sadržaj obuhvata: Vodič za upravljanje projektima, dostupne fondove, baze konsultanata sertifikovanih po metodologiji PKS, upitnike za vrednovanje kompanija, kao i tutorijale i vebinare eksperata u ovoj oblasti.
Nova usluga PKS, kako se dodaje, treba da pomogne kompanijama da unaprede sopstvene kapacitete i efikasnije koriste fondove EU i druge oblike razvojne pomoći namenjene finansiranju i realizaciji projekata usmerenih na jačanje konkurentnosti i izvoznog potencijala privrede Srbije.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U APR-u odobrena 1000. e-registracija preduzetnika

Od početka godine u informacionom sistemu Agencije za privredne registre (APR) odobrena je 1.000-ta elektronska …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *