Zlato za kikboksera Miloša Keljanovića na „Kupu nacija“

Dvadesetpetogodišnji Subotičanin Miloš Keljanović, koji je, trenutno, član Kik boks kluba „Vojvodina“, uspešno je nastupio na prvom međunarodnom „Kupu nacija“, koji je organizovan u novosadskom „SPENSU“.

Na ovom premijernom turniru učestvovali su najbolji borci iz: Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a Miloš Keljanović, bez većih teškoća, u kategoriji do 75 kilograma, savladao je Jasmina Ramića iz Bosne i Hercegovine i time je, još jedanput, potvrdio da srebrna medalja na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u kik boksu, čiji domaćin je bilo Sarajevo, nije bila slučajnost.

Učešćem na premijernom „Kupu nacija“, najbolji subotički kikboser Miloš Keljanović, i zvanično, je priveo kraju ovogodišnju, izuzetno uspešnu, takmičarsku sezonu.

Zahvaljujući dosadašnjim sjajnim rezultatima, planova je mnogo i za predstojeću ciklus nadmetanja, a naš današnji sagovornik svestan je da ga i u 2020. godini očekuje još jako mnogo rada i truda, pa se nada da će ga povrede zaobići i da će nove sportske medalje i pobednički pehari uslediti kao logičan sled njegovog dosadašnjeg minulog sportskog rada.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime