субота , 28 маја 2022
Naslovna / Društvo / Zimska služba je i tokom proteklog vikenda bila angažovana

Zimska služba je i tokom proteklog vikenda bila angažovana

U pisanoj izjavi za našu televiziju stoji da je Zimska služba tokom proteklog vikenda bila angažovana zbog snega koji je padao te da su ekipe radile na posipanju soli i uklanjanju snega.

Zbog snega koji je padao juče u jutarnjim časovima saobraćaj se odvijao otežano, a ekipe zimske službe su bile angažovane zbog niskih temperatura i vlažnih kolovoza na kojima se zadržavao sneg do 5cm. Čišćenje puteva ulica i totoara završeno je u 17h, navodi se u pisanom izveštaju koji je naša televizija dobila od zimske službe. Za vreme padavina, dva kamiona su radila na čišćenju i posipanju soli prometnijih gradskih saobraćajnica, a po prestanku padavina je angažovana kompletna mehanizacija drugog stepena mobilnosti. Zbog vlažnih kolovoza od 22:00 do 05:00 na snazi je bio drugi stepen mobilnosti gde je angažovano 8 kamiona opremljenih sa daskama za uklanjanje snega i posipačima soli, zbog toga što su kolovozi bili vlažni a temperature u minusu.

Juče, od 16 časova do 2 časa ujutro ekipe zimske službe bile su angažovane na posipanju soli i uklanjanju snega sa trotoara biciklističkih staza i trgova koji su predviđeni planom i programom rada zimske službe.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Grad izdaje u zakup 25 poslovnih prostora

Grad Subotica objavio je oglas o davanju u zakup poslovnih prostora na ukupno 25 lokacija …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.