Ženska A futsal reprezentacija Srbije u sklopu mini priprema odigrava dvomeč sa selekcijom Mađarske

Ženska A futsal reprezentacija Srbije boravi u našem gradu gde će u sklopu mini priprema odigrati dvomeč sa selekcijom Mađarske.I ako kod nas nema ženskih fudbalskih ekipa u futsalu igračice koje nose dres reprezentacije rado su prihvatile poziv stručnog štaba da budu deo ali da promovišu ženski fudbal u malom fudbalu.

Među devojkama koje su u reprezentaciji nalazi se i igračica Jovana Stojanović koja igra veliki i mali fudbal i kako je sama rekla dobro se snalazi na velikom ali i na malom terenu i drago joj je što može sa ostaqtkom ekipe da kroz utakmice promoviše futcal kod devojaka.

Tim menadžer našeg nacionalnog tima Igor Gačić ističe zadovoljstvo što je ponovo u Subotici i to upravo sa ovom reprezentacijom koja se polako probija kada je u pitanju ovaj sport.Ideja Fudbalskog saveza Srbije je da se u što skorije vreme oformi nekoliko ekipa u Srbiji a samim tim postojala bi liga što još više popularizovalo ženski futcal.

Dvo meč sa Mađaricama i te kako će dobro doći da se naše igračice što bolje pripreme za ono što ih očekuje naredne godine.Utakmica u Subotici protiv naših komšija na programu je u nedelju 17 novembra u hali sportova od 16 časova.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime