Završni radovi na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa

U toku su radovi na postavljaju završnog sloja asfalta u ulici Ferenca Sepa u MZ “Dudova šuma”. Ulica je rehabilitovana u dužini od 450 metara, a vrednost radova je 6 miliona dinara.

U toku je završna faza radova na postavljanju asfalta u ulici Ferenca Sepa, za koje je grad izdvojio 6 miliona dinara. Gradonačelnik je obilazeći radove u ovoj ulici podsetio da su prošle nedelje završeni radovi u ulici Zrinjskog i Frankopana u istoj mesnoj zajednici, gde je urađena rekonstrukcija i proširenje ulice za 2 metra, a vrednost radova u ovoj ulici je 10 miliona dinara.

Rehabilitacija kolovoza u ulici Ferenca Sepa počela je pre nedelju dana. Radilo se na izdizanju slivnika i šahtova, a danas je postavljen završni sloj asfalta. Posao na rehabilitaciji kolovoza poveren je “Vojputu”.

Gradonačelnik je najavio da će do kraja godine biti asfaltirano još ulica, i to ulica Proleterskih brigada u dužini od 1 km. U MZ “Zorka” biće urađena rekonstrukcija i proširenje od pruge do Zorkine ulice, zatim Loznička i deo Lošinjskog kraka u MZ “Novi grad” i Zadarska ulica u MZ “Ker”. Grad je ove godine za izradu i rekonstrukciju kolovoza izdvojio oko 175 miliona dinara, a posao na rekonstrukciji i izgradnji saobraćajnica biće nastavljen i naredne godine.