Završna svečanost sezone 2020/2021 – „Maskenbal na ledu“

Gradski savez „Sport za sve“ Subotice u okviru svojih programskih aktivnosti, već godinama, uspešno realizuje program „klizanje – rekreativno vežbanje na ledu“, koji podrazumeva učenje i savlađivanje prvih koraka na ledu, uvežbavanje osnovnih klizačkih kretnih aktivnosti, ali i vežbanje na ledu koristeći se osnovnim elementima umetničkog klizanja na rekreativnom nivou.

Svake godine priključuju se novi polaznici, a iz sezone u sezonu tu su i stalni članovi koji treniraju umetničko klizanje rekreativno već duži niz godina.

Završnu svečanost na ledu za sezonu 2020/2021. pod nazivom „Maskenbal na ledu“ otvorila je najstarija grupa, koreografijom na muziku „Veličanstveni šou“, a potom je održan „Maskenbal na ledu“, uz slobodno klizanje i igre na ledu.

Nakon toga, usledilo je uručivanje diploma i svečani defile svih članova programa „klizanje“ koji su uspešno završili sezonu na ledu za 2020/2021. godinu.

Program „Klizanje“ u 2020/2021. vodile su: profesor fizičkog vaspitanja i trener umetničkog klizanja Merima Kulić, treneri Ines Cvijanović Bem i Ivana Rajčić, kao i demonstrator Isidora Kulić.