Završeno asfaltiranje Jasenovačke ulice na Paliću

Stanovnici Jasenovačke ulice na Paliću posle 50 godina dobili su asfalt. Asfaltom je pokriveno oko 200 metara ulice, a vrednost izvedenih radova je 11 miliona dinara.

Stevo Grbač u Jasenovačkoj ulici na Paliću živi od 1971. godine. Steva pamti kada su zajedničkim snagama stanovnici ove ulice pokušavali da reše problem prašine i blata, a sada posle 5 decenija njihova ulica dobila je asfalt što će im znatno olakšati svakodnevicu.

Vrednost izvedenih radova u Jasenovačkoj ulici je 11 miliona dinara, a gradonačelnik Stevan Bakić je podsetio da je u martu ove godine nedaleko od ove ulice asfaltom pokrivena i Cvetna ulica. On je istakao da grad radi na ravnomernom razvoju putne infrastrukture u gradskim i prigradskim naseljima i najavio završetak radova na asfaltiranju u MZ “Zorka”.

Gradonačelnik Bakić je najavio da se u avgustu očekuje početak radova na rekonstrukciji i proširenju obilaznice oko Palića i još 6 ulica u gradu i prigradskim naseljima. On je podsetio da je iz gradske kase opredeljno 20 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za 11 ulica i sveobuhvatnu rekonstrukciju pešačkih zona u centru grada.