недеља , 5 децембра 2021
Naslovna / Društvo / Završeni Zavičajni dani

Završeni Zavičajni dani

Peti po redu Zavičajni dani završeni su u subotu, kada je završena i manifestacija Dani Srpske u Srbiji, koja je prethodnih dana održana u 19 gradova širom naše zemlje.

 

Koncertom Marinka Rokvića na Trgu, u subotu su završeni peti po redu Zavičajni dani u organizaciji Saveza srpskih udruženja Severnobačkog okruga. Organizatori ocenjuju da je manifestacija u potpunosti ispunila očekivanja.

 

Po rečima člana Gradskog veća zaduženog za oblast turizma, investicije i međunarodnu saradnju, Srđana Samardžića, Subotica se ponosi ovom, kao i svim ostalim manifestacijama od posebnog značaja. On je istakao da su ovakve manifestacije način da se ojačaju uspostavljene veze sa bratskim gradom Banjalukom.

 

Istovremeno sa zatvaranjem Zavičajnih dana zatvorena je i manifestacija Dani Srpske u Srbiji koja je održana proteklih dana u više gradova u Srbiji. Manifestaciju Dani Srpske u Srbiji zatvorio je ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Vlade Republike Srpske, Zlatan Klokić.

 

Manifestacija Zavičajni dani u našem gradu održava se od 2013. godine, a iste godine započeta je manifestacija Dani Srpske u Srbiji.

O autoru Jasmina Tatic

Pogledaj i sledeće

Priključak na gasnu distributivnu mrežu na rate

Subotičani će od februara moći da plate priključak na gasnu distributivnu mrežu na rate, rečeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *