Završeni radovi na rehabilitaciji kolovoza u Zetskoj ulici

Završeni su radovi na rehabilitaciji kolovoza u Zetskoj ulici, a novi sloj asfalta uskoro će dobiti i Dobojska ulica u MZ Kertvaroš. Za radove u ove dve ulice iz gradskog bužeta izdvojeno je ukupno 6,3 miliona dinara.

Postavljanjem habajućeg sloja završeni su radovi u Zetskoj ulici u širini od šest metara i dužini od 400m. Vrednost radova je 4,8 miliona dinara, a već danas počinju radovi u Dobojskoj ulici.

Naredne godine, kako je najavljeno radovi će biti nastavljeni izgradnjom parking prostora. U dve faze, biće izgrađeno po 40 parking mesta u Zetskoj ulici. Radove je obišao i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je istakao da je za izgradnju i rehabilitaciju ulica ove godine opredeljeno 140 miliona dinara.

Rebalansom budžeta, obezbeđena su sredstva za izgradnju kolovoza u Rudarskoj ulici u Aleksandrovu, Jasenovačkoj i Cvetnoj na Paliću, Ulici Luke Botića u MZ Dudova šuma, kao i Sivački put u Malom Bajmou. Predviđena je i rehabilitacija ulica Kralja Tomislava i Ive Lole Ribara u Bajmoku i u MZ Dudova šuma deo Ulice Ferenca Sepa.