Završena sanacija vrtića „Veverica“

Završena je sanacija vrtića „Veverica“ PU „Naša radost“. Radovi su započeti početkom 2018. godine , a završeni su početkom juna. Vrednost investicije je 2,2 miliona dinara, a radove je finansirao Grad Subotica i Vlada AP Vojvodine. Do početka naredne školske godine u MZ „Aleksandrovo“ biće osposobljen prostor koji će pohađati dve jaslene grupe.

Na objektu „Veverica“ koji pohađa 132 mališana, tokom prethodnih meseci urađena je sanacija fasade sa unutrašnje strane, zamenjena je sva stolarija i urađena je hidroizolacija jaslenog dela. Ovo je jedna od najvećih investicija PU „Naša radost“. U poslednje dve godine u ovaj objekat je uloženo 3 miliona dinara.

U narednih mesec do dva iz PU „Naša radost“ očekuju da će i objekat „Trokadero“ biti priveden nameni, odnosno da će prostor biti prilagođen kako bi od jeseni u ovom prostoru bile smeštene dve jaslene grupe.

Iz ove ustanove najavljuju da će do jeseni biti urađena i adaptacija objekta u Tavankutu kako bi bila primljena još jedna jaslena grupa.