Završena sanacija amfiteatra Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera

Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević posetio je danas Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici povodom završetka sanacije amfiteatra Škole. U naredom periodu očekuje se nastavak radova na opremanju amfiteatara.

Tokom obilaska, pokrajinski sekretar imao je priliku da vidi šta je do sada urađeno. Pored toga, u neformalnom sastanku upoznao se sa planovima koje Škola želi da realizuje u narendom periodu, rekao je dr Slavoljub Hilčenko, direktor.

Studijski programi koji se realizuju u okviru dve naučne oblasti i kontinuitet investicija u smislu podrške unapređenju materijalnih resursa Visoke škole, jesu nešto što je razlog da dođemo u posetu, rekao je dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar.

Završetak radova na sanaciji amfiteatra Škole, te nastavak radova na njegovom opremanju, sufinansirao je Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. Prema rečima direktora, Visoka škola stukovnih studija želi da akredituje dva nova studijska programa koja bi trebala da počnu od oktobra meseca.