недеља , 7 августа 2022
Naslovna / Servisne informacije / Zatvaranje saobraćaja na Horgoškom putu do 23. marta, saobraćaj se preusmerava na ulice u naselju Palić

Zatvaranje saobraćaja na Horgoškom putu do 23. marta, saobraćaj se preusmerava na ulice u naselju Palić

Zbog administrativnog propusta izvođača radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Subotica-Horgoš, Кarin Кomerca md, grad Subotica nije bio obavešten da će usled zahtevnih radova na gornjem stroju pruge doći do zatvaranja saobraćaja na državnom putu II reda oznake 2 A 100-Horgoški put, na ukrštanju sa železničkom prugom- na putnom prelazu.

Radovi će trajati do 23. marta na predmetnoj deonici, saobraćaj će se odvijati po izmenjenom režimu saobraćaja, te će biti preusmeren na ulice u naselju Palić.

JP Suboticatrans je izmenilo režim linijskog i prigradskog saobraćaja u skladu sa privremenim režimom saobraćaja, saopštili su iz Gradske uprave.

………………………………..

Što se tiče gradskih linija, linija broj 6 iz pravca grada će saobraćati do raskrsnice Horgoškog puta sa Zelenogorskom ulicom. Navedena lokacija će biti krajnje/početno stajalište na liniji 6 i biće obeležena mobilnim znakom za autobusko stajalište. Vreme polaska ka gradu od navedene raskrsnice biće pomereno 7 minuta kasnije u odnosu na redovno vreme polaska sa Vikend naselja.

Međumesne linije će saobraćati u skladu sa postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom kojom je određen obilazni put oko zone radova.

U odlasku, odnosno iz pravca grada ka Horgošu autobusi će saobraćati sledećim ulicama: Dubrovačkom ulicom, zatim skreću desno u Pulsku ulicu, kada se skreće u ulicu Atile Jožefa, zatim koristeći Lopudsku ulicu vraćaju se na svoju redovnu trasu.

U odlaznom smeru van upotrebe će biti autobusko stajalište „Palić centar“.

U povratku, odnosno iz pravca Horgoša, autobusi će saobraćati sledećim ulicama: Prežihova Voranca do pružnog prelaza, gde će skretati levo i preko Pulske i ulice Bela Bartoka voziti do Zelengorske ulice.

Кod navedene ulice autobusi će skretati desno i uključiti se na Dubrovačku ulicu nakon čega se vraćaju na svoju redovnu trasu. U povratnom smeru van upotrebe će biti autobusko stajalište „Palić centar“. U slučaju nekih izmena, iz preduzeća “Suboticatrans” najavili su da će blagovremeno obavestiti putnike.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Isključenja struje za sutra, 4. avgust

Od 9 do 10 časova struje neće biti u Subotici u ulicama Ogulinska, Kladovska i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.