Za vikend počinje nova kasačka sezona

Po staroj, dobro uhodanoj, tradiciji, svake godine, uoči početka nove kasačke sezone, održava se Godišnja skupština Udruženja za kasački sport Srbije i Srpskog kasačkog saveza.

Kao i prošle godine, domaćin tom skupu bili su Subotica i Konjički klub „Bačka“, kao jedan od najuspešnijih konjičkih klubova u zemlji.

Na toj Skupštini protekla godina ocenjena je kao izuzetno uspešna, a ohrabruje činjenica da će se u predstojećoj sezoni organizovati veći broj kasačkih dana nego ranije, a u planu je i povećavanje minimalne nagrade za jednu trkačku partiju.

Po postignutim rezultatima u 2018. godini, Konjički klub „Bačka“, u konkurenciji šesnaest klubova, zauzeo je visoko drugo mesto u Srbiji, iza prvoplasiranog „Vranca“ iz Srbobrana, a ispred trećeplasirane beogradske „Careve ćuprije“.

To je rezultat koji godi, ali i obavezuje sve vredne članove i predstavnike Konjičkog kluba „Bačka“, koji spremno dočekuju novu takmičarsku sezonu, čiji start je zakazan za nedelju, 14. april, kada će se, na Gradskom hipodromu, organizovati trka pod nazivom „Otvaranje sezone“.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime