Za radove na dve ulice izdvojeno 11 miliona dinara iz budžeta grada

Predsednik Skupštine grada, dr Balint Pastor, obišao je danas Hrastovu ulicu u Željezničkom naselju, kao i ulicu Jovana Dučića na Makovoj sedmici povodom završenog asfaltiranja i zamene vodovonih cevi, kao i proširenja vodovodne mreže. Za ovu investiciju iz budžeta grada izdvojeno je 11 miliona dinara.

Monika Mesaroš živi u Hrastovoj ulici 25 godina. Kako kaže, pre deset godina asfaltirano je pola ulice, a ova investicija im mnogo znači jer su vodovod i vodovodna mreža bili loši. Takođe, ulica je bila za pola metra viša od dvorišta stanovnika ove ulice, te se voda slivala i u podrume pojedinih kuća.

Za ovu investiciju izdvojeno je 11 miliona dinara iz prošlogodišnjeg budžeta grada. Radi se o asfaltiranju i zameni dotrajalih vodovonih cevi, kao i proširenje vodovodne mreže. Ova investicija bitna je pre svega za stanovnike ovog naselja ali i za celu mesnu zajednicu zbog bržeg i lakšeg saobraćaja jer će se rasteretiti određene ulice, rekao je dr Balint Pastor, narodni poslanik.

Balint Pastor, predsednik Skupštine grada, Akoš Ujhelji, narodni poslanik i Imre Kern, zamenik gradonačelnika, obišli su Hrastovu ulicu u “Željezničkom naselju” i ulicu Jovana Dučića u “Makovoj sedmici”, gde su razgovarali sa građanima. Ono što je Balint Pastor istakao jeste da su u toku razgovori u Ministarstvu kulture u vezi projetka “Gradovi u fokusu”. Pored toga, otvoren je konkurs u Ministarstvu trgovine i turizma, gde bi želeli da ostavare određene projekte vezane za Palić.