понедељак , 8 марта 2021
Naslovna / Društvo / Za radove na dve ulice izdvojeno 11 miliona dinara iz budžeta grada

Za radove na dve ulice izdvojeno 11 miliona dinara iz budžeta grada

Predsednik Skupštine grada, dr Balint Pastor, obišao je danas Hrastovu ulicu u Željezničkom naselju, kao i ulicu Jovana Dučića na Makovoj sedmici povodom završenog asfaltiranja i zamene vodovonih cevi, kao i proširenja vodovodne mreže. Za ovu investiciju iz budžeta grada izdvojeno je 11 miliona dinara.

Monika Mesaroš živi u Hrastovoj ulici 25 godina. Kako kaže, pre deset godina asfaltirano je pola ulice, a ova investicija im mnogo znači jer su vodovod i vodovodna mreža bili loši. Takođe, ulica je bila za pola metra viša od dvorišta stanovnika ove ulice, te se voda slivala i u podrume pojedinih kuća.

Za ovu investiciju izdvojeno je 11 miliona dinara iz prošlogodišnjeg budžeta grada. Radi se o asfaltiranju i zameni dotrajalih vodovonih cevi, kao i proširenje vodovodne mreže. Ova investicija bitna je pre svega za stanovnike ovog naselja ali i za celu mesnu zajednicu zbog bržeg i lakšeg saobraćaja jer će se rasteretiti određene ulice, rekao je dr Balint Pastor, narodni poslanik.

Balint Pastor, predsednik Skupštine grada, Akoš Ujhelji, narodni poslanik i Imre Kern, zamenik gradonačelnika, obišli su Hrastovu ulicu u “Željezničkom naselju” i ulicu Jovana Dučića u “Makovoj sedmici”, gde su razgovarali sa građanima. Ono što je Balint Pastor istakao jeste da su u toku razgovori u Ministarstvu kulture u vezi projetka “Gradovi u fokusu”. Pored toga, otvoren je konkurs u Ministarstvu trgovine i turizma, gde bi želeli da ostavare određene projekte vezane za Palić.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Prodavci na subotičkom Buvljaku čekaju povratak kupaca iz Mađarske

Boro Brešćanski već 31 godinu prodaje voće i povrće na subotičkom “Buvljaku”. Kako kaže, nikada …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *