YuEco Radio proslavlja 27. rođendan

Proslava svakog rođendana predstavlja priliku ne samo za slavlje, već je to pogodan momenat i za evociranje nekih lepih uspomena, koje su vezane za svaku prethodnu godišnjicu.

Tako je i sa rođendanima „Yu eco“ radija, koji će u petak, 5. juna, ugasiti 27 svećica na svojoj rođendanskoj torti.

Početaka rada naše i vaše regionalne radio stanice, sa puno nostalgije priseća se i poznati košarkaški radnik, Blagoja Ivić, koji je u Suboticu došao 1986. godine, a, trenutno, obavlja funkciju trenera Muškog košarkaškog kluba „Spartak“.

Od prvih dana rada „Yu eco“ radija uvek rado viđen gost bio je još jedan poznati košarkaški trener – Stevan Ćupić, koji se rado odazivao svim našim pozivima, bez obzira gde ga je profesionalna karijera u tom momentu odvela.

Kako nam je on u šali rekao, toliko smo sarađivali da više on zna o nama i mi o njemu, nego njegovi najbliži prijatelji.“

Mnogi stariji slušaoci „Yu eco“ radija, i danas, se sećaju naše medijske kuće, koja je, devedesetih godina, bila prepoznatljiva i po radijskoj promociji aerobika i rekreacije.

U tom pionirskom poduhvatu veliku podršku imali smo i od strane Novice Pavlovića osnivača fitnes centra „Vitalis“ i instruktorke Đurđice Zrnić, koja, nažalost, nije više među nama.

 

1 komentar

  1. Cestitam rodjendan i zelim sve naj bolje,slusalac sam vam od pocetka ali moram da zamerim jednu stvar a to je sto nemate vise ni jednu emisiju sa narodnom muzikom ni na radiju ni na televiziji koju gledam od 2002 godine.
    Mislim da bi bilo ispravno i lepo da tako nesto uvrstite u program barem na radio jer mnogo nasih sugradjana ima snimljenih ploca sa narodnim pesmama pa nebi bilo lose ni da neki od njih i gostuju kod vas.Bili biste jedini medij u gradu koji bi to imao.Preporucujem Zileta Legendu,Vidoja Vidovica,Mariju Ivosevic,Sonju Mihajlovic,Jovana Sekulovica Sekulu,Daliborku Lakic,Mariju Nikolic.Bar jednom da se oni pojave na tv i cuju na radiju jer su snimili dosta a neke u gradu od njih niko nezna.Red bi bio ipak su to nasi ljudi i njima treba ukazati trenutak paznje

Komentari su zatvoreni