субота , 13 августа 2022
Naslovna / Društvo / VTŠ u subotu otvara vrata budućim studentima

VTŠ u subotu otvara vrata budućim studentima

Visoka tehnička škola strukovnih studija će ove godine imati više od 200 slobodnih mesta za upis, od kojih će 170 biti na budžetu. Kako bi omogućili budućnim studentima da se upoznaju sa studijskim programima i vide kabinete i laboratorije, u subotu će u periodu od 10 do 14 časova pod sloganom „Dođi da se upoznamo“ biti organizovan Otvoreni dan.

I ove školske godine biće otvoreni već postojeći studijski programi  jer akreditacioni proces za registrovanje novih dugo traje. Budući studenti će tako imati priliku da se odluče za neki od programa iz oblasti mašinstva, informatike, elektrotehnike, mehatronike i tehničkog komunikacionog menadžmenta. Nastava će biti organizovana na srpskom i mađarskom jeziku.

Prema rečima direktora VTŠ, Igora Firstnera proširenje Industrijske zone Mali Bajmok dovelo je do potražnje za inženjerskim kadrovima, koji se obrazuju u ovoj visokoškolskoj ustanovi, te studenti nakon završetka školovanja lako pronalaze posao u struci .

Kako bi se upoznali sa uslovima studiranja vrata VTŠ za sve zainteresovane studente i njihove roditelje biće otvorena u subotu od od 10 do 14 časova.

Buduće studente očekuje i zabavni, muzički program. Takođe, imaće mogućnost da se oprobaju i kao fotografi uz pomoć drona.

O autoru Ivana Radinović

Pogledaj i sledeće

Koncert Tijane Bogićević u nedelju na Paliću

Pop pevačica Tijana Bogićević održaće koncert u nedelju na Letnjoj pozornici na Paliću. Koncert je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.