„Vila Milord Resort“ dobitnik priznanja „Kapija uspeha“

Garni hotel „Vila Milord Resort“ sa Palića dobitnik je priznanja „Kapija uspeha“, koje Privredna komora Vojvodine dodeljuje najboljima za dostignuti kvalitet usluga u ugostiteljstvu i turizmu.
Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević juče je uručio tradicionalno godišnje priznanje „Kapija uspeha“, kao najviše priznanje za kvalitet usluga. Pored „Vile Milord priznanje je dodeljeno i „Ateljeu vina Šapat“, vinariji „Vinum“, „Mokrin House coworking &coliving prostor-u“ , restoran „Cubo“ iz Novog Sada, restoranu „Zak“, kao i „Čardi kod Braše“.
Prestižno priznanje „Kapija uspeha“ dodeljuje se već 26 godina i to za dostignuti kvalitet usluga, na osnovu kriterijuma kao što su: kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljaju multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti. Pored priznanja „Kapija uspeha“, PKV je dodelila i Plakete za kvalitet usluga drugoplasiranim kandidatima.