недеља , 29 новембра 2020
Naslovna / Društvo / Vikend degustacije i popusta na Mlečnoj pijaci

Vikend degustacije i popusta na Mlečnoj pijaci

Tokom proteklog vikenda organizovan je vikend degustacije i popusta na Mlečnoj pijaci u Preduzetničkom centru Subotica. Cilj ove akcije JKP “Subotičke pijace” bio je da se Subotičanima predstave proizvodi organskih proizvođača i proizvođača domaće hrane.

Svi oni koji su tokom proteklog vikenda išli u nabavku na Mlečnu pijacu, imali su priliku da u vremenskom intervalu od 10-12 časova probaju organske proizvode i domaću hranu, i da se zabave uz muziku “Gordon bluz geta”. Preduzetnici su za sve sugrađane organizovali degustaciju i popuste kako bi uveličali novogodišnje praznike.

“Preduzetnički centar Subotica” nedavno je počeo sa radom. Cilj ovog Centra je da posetiocima na jednom mestu predstavi poizvode organskih poljoprivrednih proizvođača i proizvođača domaće hrane.

“Preduzetnički centar Subotica” pokrenuo je Klaster kreativnih industrija Vojvodine u okviru svojih aktivnosti za promociju i podršku preduzetnika u saradnji sa JKP “Subotičke pijace”, “Pijace Srbije”, Udruženjem “Teras” i drugim.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U poslednja 24 sata u Subotici registrovano je 95 novih slučaja zaraze virusom kovid-19

U poslednja 24 sata u Subotici registrovano je 95 novih slučaja zaraze virusom kovid-19, što …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *