понедељак , 3 октобра 2022
Naslovna / Sport / Veterani „Stare škole“ drugi na turniru u Tuzli

Veterani „Stare škole“ drugi na turniru u Tuzli

Veterani „Stare škole“ drugi na turniru u Tuzli

Predstavnici „Stare škole“ iz Subotice osvojili su drugo mesto na Međunarodnom turniru u rukometu za veterane i veteranke pod nazivom „Rukomet na zrnu soli“, koji je održan na sportskim terenima „Gradski Tušanj“ u Tuzli.

Ove godine na tom tradicionalnom turniru učestvovalo je više od 200 rukometaša iz 13 muških i šest ženskih ekipa iz: Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske i Makedonije.

U konkurenciji muškaraca veterani „Stare škole“ odigrali su tri utakmice, a u finalu poraženi su od „Goražda“ sa 7:4. Zanimljivo je napomenuti da su ovu ekipu Subotičani prošle godine savladali u borbi za treće mesto, dok je za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira proglašen naš sugrađanin Nenad Kanurić

Zajedno sa veteranima, u Tuzli su bile i veteranke iz Subotice, koje su nastupale za rukometašice „Novog Sada“ , a ovom kombinovanom timu pripao je plasman na petoj poziciji.

Predstavnici „Stare škole“ već su počeli sa pripremama za organizaciju tradicionalnog, drugog po redu, međunarodnog turnira za veterane, koji će se, od 2. do 3. novembra, organizovati u Subotici, a na kojem, pored sportskih prijatelja iz bivših jugoslovenskih republika, očekuju i tri ekipe iz Rumunije.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Posle dvonedeljne pauze nastavlja se borba na fudbalskim terenima

Posle dvonedeljne pauze ovog vikenda nastavlja se borba na fudbalskim terenima. U nastavku šampionata fudbaleri …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.