недеља , 28 фебруара 2021
Naslovna / Sport / Veslače „Palića“ 13. juna očekuje prvi Kup Srbije

Veslače „Palića“ 13. juna očekuje prvi Kup Srbije

Posle dvomesečnog rada na ergometrima u improvizovanim kućnim uslovima, veslači „Palića“, sa puno entuzijazma, opet su izašli na vodu Palićkog jezera, gde su nastavili svoj trenažni proces.

Njih već 13. juna, u Beogradu, očekuje prva regata za Kup Srbije, na koju odlaze sa velikim ambicijama.

Epidemija korona virusa poremetila je ovogodišnji kalendar takmičenja Veslačkog saveza Srbije, pa će se i tradicionalni međunarodni „Vojvodina open“ na Paliću održati mesec dana kasnije od uobičajenog termina, tačnije rečeno 18. i 19. jula.

Vrednim članovima Veslačkog kluba „!Palić“ predstoji još jedna zahtevna takmičarska sezona, u kojoj bi oni voleli da u godini velikog jubileja – stogodišnjice od osnivanja kluba ostvare što zapaženije rezultate, koji će, još više, obogatiti njihove istorijske anale.

U Veslačkom klubu“Palić“ uveliko radi tradicionalna „Škola veslanja“, u koju su, svakog radnog dana, sem ponedeljka, od 16 časova, i vikendom od 10 sati, dobrodošli svi zaiteresovani dvanaesto i trinaestogodišnjaci.

Osnovni uslov je da oni znaju dobro da plivaju, a poželjno bi bilo da su visoki od 160 do 170 centimetara, kako bi što lakše savladali osnovnu veslačku obuku.

 

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Odbojkašice „Spartaka“ „utakmicu godine“ igraju u Kleku

Utakmicama 18. kola, u dane predstojećeg vikenda, završiće se regularni deo prvenstva u Super ligi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *