Veliki broj reprezentativnih i klupskih obaveza vaterpolistkinja „Spartaka“

Tokom proteklog letnjeg raspusta nekoliko takmičarki Vaterpolo kluba „Spartak“ učestvovalo je u radu brojnih reprezentativnih kampova, a neke od njih imale su čast i da brane boje mlađih selekcija vaterpolo reprezentacije Srbije na velikim i značajnim takmičenjima..

Tim povodom, u današnjem „Info bloku“ „Yueco“ televizije predstavljamo vam neke od tih najperspektivnijih vaterpolistkinja „Spartaka“, koje su se, po povratku u Suboticu, okrenule svojim klupskim obavezama.

Sa prvim danima septembra, u Ženskom vaterpolo klubu „Spartak“ krenulo se sa ozbiljnijim treninzima, jer se uskoro očekuje početak takmičenja u okviru zimskih kupova.

Posle uspešnih rezultata u prvom delu takmuičarske sezone, mlade Subotičanke imaju velike ambicije i u drugom delu godine, a kakvih još novina ima u redovima ovdašnjih „delfinki“ otkrio nam je njihov trener Petar Kopunović.

Pošto vaterpolo važi za jedan od rezultatski najuspešnijih i najpopularnijih ekipnih sportova u našoj zemlji, u Subotici, među mladima, vlada veliko interesovanje za ovaj sport, pa su vrata Vaterpolo kluba „Spartak“ širom otvorena za prijem novih članova i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.