Vaterpolisti 08062017

U petak, 9. juna, na prostoru zatvorenog bazena Sportsko-rekreativnog centra Prozivka, održaće se promocija vaterpola, kao jednog od najtrofejnijih domaćih sportova.

U ulozi promotera naći će se velika imena ovog sporta, kao što su naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen i Dragana Ivković, trener Ženskog vaterpolo kluba Crvena zvezda.

Ulaz će biti slobodan za sve zainteresovane mališane i mališanke, kao i za njihove roditelje, a početak te manifestacije zakazan je za 20 časova.

U ovu sportsko-promotivnu akciju rado se pridružio i mlad, ali rezultatski veoma uspešan, trener Vaterpolo kluba Spartak Prozivka, Nemanja Andrić, koji kroz ovaj vid želi da se vaterpolo, još više, populariše ne samo kod dečaka, već i kod devojčica.

Razlog za to je i činjenica da će vaterpolisti Spartak Prozivke, uskoro, postati bogatiji i za jednu , žensku selekciju ,, čije članice više neće morati da se nadmeću u kombinovanoj postavi sa dečacima, već će , od sada, imati mogućnost da svoje takmičarske obaveze realizuju kao samostalna ekipa.