Vakcinacija i revakcinacija Sinofarmom na dva punkta u gradu

Na dva punkta u gradu Dom zdravlja sprovodi vakcinaciju i revakcinaciju Sinofarmovom vakcinom. Vakcinišu se isključivo sugrađani koji imaju zakazan termin putem eUprave.

Osim masovne revakcinacije Sinofarmovom vakcinom koja je počela pre dva dana, Dom zdravlja Subotica juče je počeo i sa vakcinacijom ovim cepivom, budući da su stigle nove doze Sinofarma. Kako bi i revakcinacija i vakcinacija tekle neometano i po planu, rade dva punkta za vakcinaciju: u Novoj opštini i u ambulanti u Kučićevoj ulici. Kako objašnjavaju u Domu zdravlja, revakcinacija se obavlja u terminu od 8-15 časova, a vakcinacija od 15-20 časova.

Iz Doma zdravlja pozivaju Subotičane koji su iz bilo kog razloga sprečeni da dođu na zakazani termin za revakcinaciju, da se jave, kako bi dogovorili novi termin.

Do sada je drugu dozu Sinofarmove vakcine primilo oko 1060 Subotičana, a planom je predviđeno da je do ponedeljka primi ukupno 3867. Kada je u pitanju prva doza ove vakcine, juče je 325 Subotičana vakcinisano, a za danas je planiran isti broj.