Uzmi račun i pobedi 2020 – 9,7 miliona koverata u igri

Četvrto izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, biće održano u subotu, 13. februara u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije. U subotnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

U toku jučerašnjeg dana, stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 9.700.000 koverata. Sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u sutrašnjem izvlačenju.

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Do kraja drugog kruga ostalo je još tri izvlačenja, a finalno izvlačenje u kome će biti dodeljen stan u Beogradu na vodi odigraće se 27. februara.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla [email protected] , za sva dodatna pitanja i podršku.