Uzbudljivo na utakmici između igračica Spartaka i Inđije

Odigrane su sve utakmice 11. kola u okviru super lige za odbojkiše, najuzbudljivije je bilo na utakmici između igračica Spartaka i Inđije.Gošće su povele sa dva nula ,ali devojke Spartaka u trećem setu povele su sa 5:1 ali ekipa Inđje uspela je da izjednači na pet pet,koja novom serijom poena dolazi do prednosti.U samoj završnici seta bilo je 18:11 za domaće što im je bilo dovoljno da set dobiju sa 25:17 i samim tim smanjuju prednost na dva jedan.Tokom četvrtog seta vodila se velika borba na terenu.Kod rezultata 13:16 za igračice iz Inđije,usledio je minut odmora Spartak je uspeo da dodeđe do izjednačenja.Kod rezultata 20:20,domaće devojke pre svega dobrim servirsima a samim tim boljom igrom dolaze do 24:20 ,ekipa Saleta Nedeljkovića set dobijaju rezultatom 25:21 za dva dva u setovima.

Gošće su bolje počele peti set ,na promeni strana igračice Inđije imale su dva poena prednosti,ali devojke Spartaka lovovski su se borile i rezultat nije izostao. Imale su domaće 12:10,na kraju su slavile sa 15:11.Ema Grubanov iskoristila je prvu meč loptu za veliko slavlje i nastavak pobedničkog niza za Spartak.

Bila je ovo jedna teška utakmica,jer gošće i ako se nalaze u doljnjem delu tabele pokazle su se u dobrom svetlu samim tim nisu ni malo naivan protivnik.