Usluge mentoringa i Otvorena vrata za preduzetnice u Panonregu

Iz Regionalne razvojne agencije pozvali su privrednike iz sektora prerađivačke industrije da se prijave za besplatan Program usluge mentoringa čiji je cilj poboljšanje poslovanja i nalaženje rešenja za prevazilaženje problema u poslovanju. Predstavljena je i nova usluga Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice koja će se organizovati svakog prvog ponedeljka u mesecu.

Program usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije karakteriše zajednički rad mentora i klijenta na analizi postojećeg stanja i definisanju aktivnosti za dalji rast. U pitanju je nefinansijska, tehnička podrška koja je besplatna i sprovodi se u prostorijama korisnika u trajanju od 25-50 sati do kraja ove godine. Ova usluga je deo programa Razvojne agencije Srbije i Japanske agencije za međunarodnu saradnju, a namenjena je mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima registrovanim u oblasti industrije mašina i opreme, prehrambene industrije, drvne i industrije nameštaja i industrije gume i plastike. Javni poziv je otvoren do 26. maja, a prijave se podnose popunjavanjem prijave i podnošenjem poreske potvrde o izmirenim porezima, lično u prostorijama Panonrega ili poštom na adresu Panonrega: Trg cara Jovana Nenada 15.

Nova usluga za žene preduzenice Dan otvorenih vrata biće organizovana po principu okupljanja preduzetnica svakog prvog ponedeljka u mesecu sa ciljem upoznavanja i umrežavanja, a na svakom susretu će biti organizovana predavanja za preduzetnice iz različitih oblasti poslovanja.

Prvi Dan otvorenih vrata za preduzetnice biće organizovan u ponedeljak 8.maja u 10 časova u sali 218 na Otvorenom univerzitetu, a biće reči o prijavljivanju radnika, godišnjih odmora i bolovanja i drugih procedura iz oblasti ljudskih resursa.

Naslov: Usluge mentoringa i Otvorena vrata za preduzetnice u Panonregu