Uređenje Palića za Prvomajski uranak pri kraju

Poslednje pripreme za predstojeće prvomajske praznike na Paliću privode se kraju. Iz preduzeća “Park Palić” poručuju da nakon dve godine pauze očekuju veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona, koje Prvomajski uranak na ovoj turističkoj destinaciji neće razočarati.

Nekoliko dana pred početak prvomajskih praznika, na Paliću se mogu videti vredni radnici koji užurbano privode kraju poslednje pripreme za posetioce. Trenutno se radi na košenju zelenih površina, uređenju cveća i šetališta. Kako navodi direktorka “Park Palića”, Valerija Denč, turiste očekuje mnoštvo sadržaja na koji su tradicionalno navikli, a za najmlađe posetioce uređeno je i dečje igralište.

Luna park koji predstavlja najveću atrakciju na Paliću tokom prvomajskih dana, već je postavljen pre nekoliko nekoliko dana, a do 30. aprila pored šetališta biće postavljen i tradicionalni vašar.

Svim posetiocima na raspolaganju će biti i rekonstruisani toaleti kod peščane plaže i pored parkinga Male gostione, a zbog očekivane gužve iz ovog preduzeća podsećaju da će se saobraćaj dodatno kontorolisati.