Udžbenici i školska oprema u knjižari „BIGZ školstvo“

Za nekoliko dana počinje nova školska godina, a da bi je đaci spremno dočekali neohodni su im udžbenici i školski pribor.

Svi oni koji još uvek nisu nabavili školske knjige , to mogu učiniti u knjižari “BIGZ školstvo”. Na ovom mestu, osim udžbenika Bigz-a koji je jedan od najvećih domaćih izdavača udžbenika, na raspolaganju su i knjige drugih izdavača. Osim neophodnih udžbenika, tu su i rančevi i školske torbe renomiranih proizvođača, sveske, pernice, olovke i sve ono što čini neophodnu školsku opremu.

U knjižari “BIGZ školstvo” kažu da Subotičani redovno čitaju i kupuju knjige. Najtraženije su dečje knjige, zatim knjige iz istorije, publicistike. Osim toga, u ovoj knjižari mogu se nabaviti i knjige iz arhitekture, medicine i teologije.

U susret novoj školskoj godini koja počinje u ponedeljak, knjižara “Bigz školstvo” nagrađuje Subotičane. Troje najbržih gledalaca koji se jave na broj telefona: 060/ 857 88 04 dobiće nagradu, a više detalja o samoj nagradi i preuzimanju mogu dobiti na istom broju. Knjižara “BIGZ školstvo” u Subotici nalazi se na adresi Vladimira Nazora broj 5.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime