Učenička zadruga Politehničke škole pokrenula internet prodavnicu

Proizvodi koji nastaju u okviru praktične nastave u Politehničkoj školi od sada su dostupni i putem interneta. Učenička zadruga ove škole otvorila je svoj veb šop u kojem se plasiraju proizvodi učenika različitih obrazovnih profila.

Fascikle, papirne vreće, različiti blokovi, držači za mobilne telefone, kutije za mobilne telefone i još mnogo proizvoda koje je moguće brendirati, koje izrađuju učenici Politehničke škole od skora se mogu poručiti i putem interneta. Naime, na časovima praktične nastave učenika 3.i 4. razreda koji se obrazuju za tehničara za digitalnu grafiku i internet oblikovanje pod rukovodstvom profesora Čabe Vereša, kreiran je veb šop Učeničke zadruge.

Kroz izradu veb šopa učenici su imali priliku da steknu nova znanja iz više oblasti budući da je praktična nastava organizovana u korelaciji sa više predmeta. Đaci su stekli i preduzetničke kompetencije kroz kreiranje novog proizvoda, veb dizajn i kodiranje.

Veb šop Učeničke zadruge Politečničke škole nalazi se na adresi: zadruga.politehnickasu.edu.rs, a pored internet prodavnice, u objektu škole nalazi se i prodavnica Učeničke zadruge koja radi radnim danima od 7-13 časova.