U toku su prijave za radionicu izrade grafita

U okviru Programa prekogranične saradnje “Panona net – Model upravljanja destinacijom” Otvoreni univerzitet organizovaće dve radionice kreiranja grafita na platnu. U radionici će učestvovati grafiteri iz Subotice i drugih gradova Srbije.

Cilj radionice kreiranja grafita na platnu jeste saradnja, razmena ideja i iskustva kao i stvaranje grafita na platnu sa motivima iz oblasti filma. Tokom trajanja radionice, grafiteri u Subotici će prisustvovati uključenjima uživo iz Vukovara sa VukovArt festivala gde će umetnici iz Hrvatske i celog sveta u formi predavanja preneti svoje iskustvo u izradi grafita i murala.

Prva radionica biće održana u periodu od 20. do 23. maja na Otvorenom univerzitetu, kao najava 28. Festivala evropskog filma Palić, dok će druga radionica biti održana u periodu od 16. do 19. jula tokom Festivala, rekao je Vladimiri Perović, projekt menadžer.

Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti do ponedeljka putem mejl adrese [email protected], gde je potrebno da navedu ime i prezime, svoju mejl adresu, kontakt telefon i kratak opis grafiterskog iskustva.